Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Prenosna WC kabina rešuje sanitarne potrebe

2.11.2009

Prenosno WC kabino za prireditve in gradbišča najemite pri zanesljivem ponudniku

Z najemom prenosne WC kabine boste najbolj enostavno in stroškovno najbolj učinkovito rešili sanitarne potrebe na množičnih prireditvah in na gradbiščih. Prenosna WC kabina je tudi okolju prijazna rešitev. Za servis in vzdrževanje prenosne WC kabine zadostujejo okolju prijazna sredstva, z odpadno vodo iz prenosne WC kabine ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave.

Najugodnejši je najem prenosne WC kabine, tudi če gre za daljše obdobje

Prenosno WC kabino je mogoče najeti priložnostno za prireditve, tudi če gre samo za en dan, ali pa dolgoročno, na primer za eno sezono ali tudi več let.

V praksi se je izkazalo, da je za stranko, tudi če gre za daljše obdobje, najugodnejši najem prenosne WC kabine. Najem prenosne WC kabine vas reši skrbi in stroškov, ki jih zahtevajo hitra dostava na drugo lokacijo, čiščenje in servisiranje ter odlaganje fekalij. Povežete se le z zanesljivim ponudnikom.

Prav takšnega ponudnika, ki namesto vas poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis, si boste zagotovili z najemom DIXI prenosne WC kabine. Ergonomsko oblikovana DIXI prenosna WC kabina je enostavna za uporabo in čiščenje ter zelo vzdržljiva. DIXI prenosna WC kabina je zavarovana proti uničenju, poškodbam in krajam.

Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema prenosne WC kabine za gradbišča, prireditve in druge potrebe. Razpolagamo z internacionalnim »know how«, saj smo del družbe ADCO Group, ki velja danes za največjega dobavitelja prenosne WC kabine na svetu. Nenehno spremljamo tudi trende in novosti na področju storitev najema prenosne WC kabine.

Na območju Slovenije zagotavljamo hitro in zanesljivo dostavo prenosne WC kabine

Večje število servisnih postaj naših WC kabin omogoča hitro in zanesljivo dostavo na vse lokacije osrednje Slovenije, Štajerske, Dolenjske, Koroške, Gorenjske, Pomurske in Primorja. Za našo dejavnost nam je Inštitut za varovanje zdravja Republike Slovenije podelil ustrezno pozitivno strokovno mnenje št. 310-522-007/05 o ekološki in zdravstveno higienski ustreznosti prenosne WC kabine. Za Dixi prenosno WC kabino imamo tudi Certifikat ISO 9001:2000 – ADCO Umweltdienste Holding GmbH.

DIXI prenosna WC kabina za gradbišča

DIXI prenosno WC kabino za gradbišča postavimo na ravno dostopno podlago, priključek za kanalizacijo in vodo ni potreben. WC kabina se za gradbišča ponavadi najame za daljše obdobje.

DIXI Box

WC kabina Dixi Box je narejena po ameriških standardih, kar zagotavlja funkcionalnost in optimalno izkoriščanje prostora pri manjših dimenzijah. Namenjena je predvsem uporabi na gradbiščih, saj je robustna in trpežna.


Dimenzije: 105 cm x 105 cm x 240 cm
Teža: 100 kg

DIXI prenosna WC kabina za prireditve

Prenosna WC kabina se za prireditve ponavadi najame za krajše obdobje. Potrebam prireditev ustrezajo DIXI Standard, DIXI Fresh ali DIXI VIP prenosna WC kabina.


DIXI Invalid DIXI Invalid

Kabina je posebej prilagojena osebam s posebnimi potrebami, saj omogoča dostop z invalidskim vozičkom, je dovolj prostorna in ima vgrajena stranska držala, ki omogočajo invalidnim osebam samostojen dostop.

Dimenzije: 166 cm x 157 cm x 224 cm
Teža: 127 kg