Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Najem kemičnega prenosnega WC učinkovito rešuje sanitarne potrebe

5.10.2009

Urejenih javnih prireditev si ne predstavljamo več brez kemičnega prenosnega WC

Skoraj ga ni več med nami, ki še ne bi na kateri izmed javnih prireditev stopil v kemični prenosni WC. Pa smo se novosti vsi v začetku upirali, tudi organizatorji prireditev. Kemični prenosni WC si je le stežka utiral pot na trg. Zaradi svoje učinkovitosti pa si je kemični prenosni WC sčasoma le pridobil podporo in priznanje. Pot na trg so mu prvi odprli prav organizatorji javnih prireditev, ki so se vedno znašli pred problemom, kako rešiti sanitarne potrebe na območjih, kjer obstoječe kapacitete ne zadostujejo za množico ljudi. Dandanes skorajda ni več množične javne prireditve brez kemičnega prenosnega WC.

Tudi organizatorji prireditev so ugotovili, da se jim najem kemičnega prenosnega WC preprosto izplača. Za sanitarne potrebe morajo poskrbeti, drugače ne pridobijo dovoljenja za javno prireditev, najem kemičnega prenosnega WC pa je izmed vseh možnosti najbolj enostavna in stroškovno najbolj učinkovita rešitev. Kemični prenosni WC je tudi okolju najprijaznejša rešitev, saj za servis in vzdrževanje zadostujejo okolju prijazna sredstva, z odpadno vodo iz prenosne WC kabine ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave.

Najprijaznejša in najugodnejša rešitev je najem kemičnega prenosnega WC

V praksi se je izkazalo, da je za stranko, tudi če gre za daljše obdobje, najprijaznejša in najugodnejša rešitev najem kemičnega prenosnega WC. Kako bi se le drugače sami spopadali s skrbmi in stroški hitre dostave na drugo lokacijo, čiščenja in servisiranja ter odlaganja fekalij? Problem najbolj enostavno in najbolj učinkovito rešite tako, da se povežete z zanesljivim ponudnikom kemičnega prenosnega WC, ki poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis. Prav takšnega ponudnika si boste zagotovili z najemom DIXI kemičnega prenosnega WC. Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Še tako zahtevne logistične in organizacijske zahteve nas ne presenetijo, saj se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema kemičnega prenosnega WC.

DIXI kemični prenosni WC za prireditve prilagojen tudi posebnim potrebam uporabnikov

Kemični prenosni WC se za prireditve ponavadi najame za krajše obdobje. Potrebam prireditev ustrezajo DIXI Standard, DIXI Fresh ali DIXI VIP kemični prenosni WC. DIXI Standard kemični prenosni WC bo zadostil potrebam vseh vrst prireditev, saj je tako funkcionalen, da ga lahko dostavimo tudi na težje dostopna območja. DIXI Standard kemični prenosni WC lahko dodatno opremimo tudi z umivalnikom.

Z najemom DIXI Fresh kemičnega prenosnega WC si boste zagotovili prijeten, prostoren in svetel prostor, poleg osnovne opreme ima DIXI Fresh prenosni kemični WC tudi ogledalo in nekaj odlagalne površine. Potrebe zahtevnih gostov pa bo na prireditvi zadovoljil le DIXI VIP kemični prenosni WC, ki ima poleg osnovne opreme, ogledala in odlagalne površine tudi umivalnik za tekočo vodo, milnik in podajalec paprija.

Na prireditvah je potrebno omogočiti dostop do stranišča tudi invalidnim osebam. V ta namen je na voljo DIXI INVALID kemični prenosni WC, ki omogoča dostop z invalidskim vozičkom. DIXI INVALID kemični prenosni WC je dovolj prostoren in ima vgrajena stranska držala.

V vsakem trenutku nudimo odlični servis kemičnega prenosnega WC in vzdržujemo brezhibno higieno. V skrbi za zadovoljstvo naših odjemalcev stalno spremljamo sodobne trende uporabe kemičnega prenosnega WC in prilagajamo ponudbo.

DIXI Standard

WC kabina Dixi Standard je namenjena uporabi na raznih prireditvah in gradbiščih, saj je vsestranska, robustna, trpežna in enostavna za prenašanje. Vsebuje osnovno opremo. Na voljo tudi različica z izmenljivim rezervoarjem (npr. za smučišča, ozko prehodne ulice), lahko pa je opremljena tudi z umivalnikom za roke.


Dimenzije: 121 cm x 111 cm x 223 cm
Teža: 80 kg