Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Kemični WC je okolju najbolj prijazen

9.11.2009

Kemični WC za prireditve in gradbišča dostavljamo hitro in zanesljivo

Ni je prireditve in ni ga gradbišča brez prenosnega kemičnega WC. Prenosni kemični WC je okolju najbolj prijazen, organizatorjem prireditev in gradbenikom tudi najenostavnejša in najcenejša rešitev sanitarnih potreb. Organizatorji prireditev od uradnih organov tudi ne pridobijo dovoljenja za izvedbo javnih prireditev, če ni poskrbljeno za sanitarne potrebe.

Prenosni kemični WC najemite!

V praksi se je izkazalo, da se organizatorjem prireditev in gradbenikom, četudi gre za daljše obdobje, nakup lastnega kemičnega WC ne izplača, ampak je stroškovno najbolj učinkovita rešitev najem kemičnega WC. Prenosni kemični WC je mogoče najeti priložnostno za prireditve, tudi če gre samo za en dan, ali pa dolgoročno, na primer za eno sezono ali tudi več let.Najem kemičnega WC vas reši skrbi in stroškov, ki jih zahtevajo hitra dostava na drugo lokacijo, čiščenje in servisiranje ter odlaganje fekalij. Potrebujete le zanesljivega ponudnika kemičnega WC, ki poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis.

Zanesljivega ponudnika kemičnega WC si boste pridobili z najemom DIXI kemičnega WC

Bodisi postavljate še tako zahtevne logistične in organizacijske zahteve, jim lahko zadostimo. Večje število naših servisnih postaj za prenosni kemični WC omogoča hitro in zanesljivo dostavo na vse lokacije osrednje Slovenije, Štajerske, Dolenjske, Koroške, Gorenjske, Pomurske in Primorja.

Za servis in vzdrževanje kemičnega WC uporabljamo okolju prijazna kemična sredstva

Z odpadno vodo iz kemičnega WC ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave. Kemični WC je tudi dobil svoje ime po značilnosti, ki tovrstno stranišče najbolj opredeljuje, to so okolju prijazna kemična sredstva, ki se uporabljajo za razgradnjo fekalij v rezervarju. O ekološki in zdravstveno higienski ustreznosti DIXI prenosnega kemičnega WC priča tudi pozitivno strokovno mnenje št. 310-522-007/0, izdano na Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije. Za Dixi prenosni kemični WC imamo tudi Certifikat ISO 9001:2000 – ADCO Umweltdienste Holding GmbH.

V vsakem trenutku nudimo odlični servis kemičnega WC in vzdržujemo brezhibno higieno

V skrbi za zadovoljstvo naših odjemalcev stalno spremljamo sodobne trende uporabe kemičnega WC in prilagajamo ponudbo. Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema prenosnega kemičnega WC za gradbišča, prireditve in druge potrebe. Razpolagamo z internacionalnim »know how«, saj smo del družbe ADCO Group, ki velja danes za največjega dobavitelja prenosnega kemičnega WC na svetu.

Prenosni kemični WC je prilagojen tudi okoliščinam in posebnim potrebam uporabnikov

DIXI INVALID prenosna WC kabina je kemični WC, ki omogoča dostop z invalidskim vozičkom. Kemični WC za invalide je dovolj prostorna WC kabina, ki ima vgrajena stranska držala.

Zahtevne goste pa bo zadovoljila le DIXI VIP prenosna WC kabina, to je kemični WC, ki ima poleg osnovne opreme, ogledala in odlagalne površine tudi umivalnik za tekočo vodo, milnik in podajalec papirja.

Celotno ponudbo DIXI prenosnega kemičnega WC si oglejte tu.

DIXI Standard
Prenosni kemični WC – najbolj se izplača najem, tudi če gre za daljše obdobje.