Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Najem sanitarnih kontejnerjev za večje prireditve in gradbišča

12.10.2009

Sanitarni kontejnerji lahko odvajajo v rezervarje ali v kanalizacijo

Organizatorji prireditev in gradbinci morajo poskrbeti za sanitarne potrebe večjega števila ljudi, ki se hkrati zadržujejo na območjih, kjer stranišč ni ali pa obstoječa ne zadostujejo. Tudi uradni organi izdajo dovoljenja za izvedbo javnih prireditev pogojujejo z ustrezno sanitarno opremljenostjo, odprta gradbišča pa so podvržena predpisom o zdravju in varstvu pri delu.

Organizatorji prireditev in gradbinci so najbolj enostavno in najbolj učinkovito rešitev našli v postavitvi prenosnih WC kabin in sanitarnih kontejnerjev. Skorajda ni več ne prireditve ne gradbišča brez postavljenih prenosnih WC kabin ali sanitarnih kontejnerjev.

Na večjih prireditvah in gradbiščih, kjer je mogoče zagotoviti priključek na vodno, kanalizacijsko in električno omrežje, se izplača najem sanitarnih kontejnerjev. Sanitarne kontejnerje je mogoče postaviti tudi, če ni priključka na kanalizacijsko omrežje. Sanitarne kontejnerje je namreč možno dodatno opremiti z rezervarjem za fekalije.

Za najem sanitarnih kontejnerjev se povežite z zanesljivim ponudnikom

V ADCO & DIXI dostavljamo čiste sanitarne kontejnerje zanesljivo in hitro v še tako zahtevnih logističnih in organizacijskih okoliščinah na območju celotne Slovenije. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema tako prenosnih WC kabin kot tudi sanitarnih kontejnerjev in drugih sanitarnih enot za prireditve, gradbišča in druge potrebe.

Rezervarje za fekalije iz sanitarnih kontejnerjev praznimo z našimi servisnimi vozili. Razpolagamo z večjim številom dostavnih servisnih avtomobilov, tako da lahko zagotovimo še tako velikim potrebam vzdrževanja sanitarnih kontejnerjev.

Standardni in nadstandardni sanitarni kontejnerji

Možno je najeti standardne in nadstandardne sanitarne kontejnerje različnih velikosti, različne opreme in postavitve. Sanitarni kontejnerji so duo ali enojni, z ločenim vhodom za moške in ženske, kombinirani sanitarni kontejnerji, sanitarni kontejnerji umivalnice za osebno higieno. Celotno ponudbo sanitarnih kontejnerjev si poglejte tu.

Kombinirani sanitarni kontejner (standardni)
Tloris kombiniranega standardnega sanitarnega kontejnerja