Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Prenosne WC kabine so postale stalen spremljevalec prireditev in gradbišč

16.9.2009

Najprijaznejša in najugodnejša rešitev je najem prenosnih WC kabin

Organizatorji prireditev in upravitelji gradbišč se nemalokrat znajdejo pred zadrego, kako rešiti osnovne potrebe množice ljudi na krajih, kjer stranišč sploh ni ali pa obstoječa ne zadostujejo. Rešitev je enostavna - stranišča je potrebno postaviti! Za daleč najenostavnejši in stroškovno najučinkovitejši način so se izkazale prenosne WC kabine. Še več! Prenosne WC kabine so se izkazale tudi kot okolju najprijaznejša rešitev. Za servis in vzdrževanje prenosnih WC kabin zadostujejo okolju prijazna sredstva, z odpadno vodo iz prenosnih WC kabin ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave.

Prenosne WC kabine pridobile podporo in priznanje
Pa vendar so se kljub svojim številnim prednostim prenosne WC kabine sprva le stežka utirale pot na trg. Delno je bilo krivo nezaupanje v nov način reševanja sanitarnih potreb, delno pa tudi bistveno nižja raven sprejemljivega odnosa do naravnega okolja. Nov način reševanja sanitarnih potreb so prvi osvojili organizatorji množičnih prireditev, ki so jim prenosne WC kabine učinkovito rešile kup težav, pa vendar so še vedno relativno počasi sprejemali nov izdelek. Kot vsaka najboljša in najbolj učinkovita rešitev, so prenosne WC kabine sčasoma le pridobile podporo in priznanje. Prenosne WC kabine so postale stalen spremljevalec množičnih javnih prireditev.

Reševanje sanitarnih podreb na prireditvah in na gradbiščih
Dandanes prenosne WC kabine rešujejo sanitarne potrebe na prireditvah, ali so le te v zaprtih prostorih ali pa so to dogodki na prostem. Prenosne WC kabine so postavljene v kampih, na taborih, na zabavah na prostem, v šotorih ali v velikih dvoranah, v mestnih središčih, ob športnih igriščih in parkiriščih. Prenosne WC kabine tudi učinkovito rešujejo sanitarne potrebe delavcev na malih in velikih gradbiščih. Prenosne WC kabine so primerne tudi za avtocestna postajališča, saj zagotavljajo kakovostno in hitro oskrbo ter so prirejene tudi za potrebe invalidnih oseb.

Najem ali nakup prenosnih WC kabin?
V praksi se je izkazalo, da je za stranko, tudi če gre za daljše obdobje, najprijaznejša in najugodnejša rešitev najem prenosnih WC kabin. Najem prenosnih WC kabin vas reši skrbi in stroškov, ki jih zahtevajo hitra dostava na drugo lokacijo, čiščenje in servisiranje ter odlaganje fekalij. Potrebujete le zanesljivega ponudnika prenosnih WC kabin, ki poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis. Prav takšnega ponudnika si boste zagotovili z najemom DIXI prenosnih WC kabin. Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema prenosnih WC kabin za gradbišča, prireditve in druge potrebe. Zadostimo še tako zahtevnim logističnim in organizacijskim zahtevam.

DIXI prenosne WC kabine – Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto

DIXI prenosne WC kabine – Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto