Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Prenosni WC – za prireditve in za gradbišča se izplača najem!

16.11.2009

Prenosni WC dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto

Ni ga med nami, ki ga na javni prireditvi že ni kdaj rešil zadrege prenosni WC. Pa nam je bilo na začetku tudi malce nerodno uporabiti prenosni WC. Novosti smo se vsi upirali, tudi organizatorji prireditev ga niso zlahka osvojili. Zaradi svoje učinkovitosti pa si je prenosni WC sčasoma le pridobil podporo in priznanje. Zasluge gredo prav organizatorjem prireditev, ki so ugotovili, da tako najlažje rešijo sanitarne potrebe.

Izmed vseh možnosti je najem prenosnega WC najbolj enostavna in stroškovno najbolj učinkovita rešitev. Prenosni WC je tudi okolju najprijaznejša rešitev, saj za servis in vzdrževanje zadostujejo okolju prijazna sredstva, z odpadno vodo iz prenosnega WC ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave.

Prenosni WC najemite pri zanesljivem ponudniku

Prav takšnega ponudnika si boste zagotovili z najemom DIXI prenosnega WC. Ponašamo se z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema prenosnega WC za gradbišča, prireditve in druge potrebe. Večje število naših servisnih postaj za prenosni WC omogoča hitro in zanesljivo dostavo na vse lokacije osrednje Slovenije, Štajerske, Dolenjske, Koroške, Gorenjske, Pomurske in Primorja. V vsakem trenutku nudimo odlični servis kemičnega prenosnega WC in vzdržujemo brezhibno higieno.

O ekološki in zdravstveno higienski ustreznosti DIXI prenosnega WC priča pozitivno strokovno mnenje št. 310-522-007/0, izdano na Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije. Razpolagamo tudi z internacionalnim »know how«, saj smo del družbe ADCO Group, ki velja danes za največjega dobavitelja prenosnega WC na svetu.

DIXI prenosni WC za prireditve prilagojen tudi posebnim potrebam uporabnikov

Prenosni WC se za prireditve ponavadi najame za krajše obdobje. Potrebam prireditev ustrezajo DIXI Standard, DIXI Fresh ali DIXI VIP prenosni WC. DIXI Standard prenosni WC bo zadostil potrebam vseh vrst prireditev, saj je tako funkcionalen, da ga lahko dostavimo tudi na težje dostopna območja. DIXI Standard prenosni WC lahko dodatno opremimo tudi z umivalnikom.

Z najemom DIXI Fresh prenosnega WC si boste zagotovili prijeten, prostoren in svetel prostor, poleg osnovne opreme ima DIXI Fresh prenosni WC tudi ogledalo in nekaj odlagalne površine. Potrebe zahtevnih gostov pa bo na prireditvi zadovoljil le DIXI VIP prenosni WC, ki ima poleg osnovne opreme, ogledala in odlagalne površine tudi umivalnik za tekočo vodo, milnik in podajalec paprija.

Na prireditvah je potrebno omogočiti dostop do stranišča tudi invalidnim osebam. V ta namen je na voljo DIXI INVALID prenosni WC, ki omogoča dostop z invalidskim vozičkom. DIXI INVALID prenosni WC je dovolj prostoren in ima vgrajena stranska držala.

DIXI Standard DIXI Standard

Kabina Dixi Standard je primerna za vse vrste prireditev in zaradi funkcionalnosti tudi za težje dostopne terene na prireditvah. Možna tudi dodatno opremljena z umivalnikom.

Dimenzije: 121 cm x 111 cm x 223 cm
Teža: 80 kg