Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Varnostna ograja

19.10.2009

Varnostna ograja za prireditve in gradbišča

Organizatorji prireditev morajo poskrbeti za varnost na prizorišču, kjer se hkrati zadržuje velika množica ljudi. Tudi uradni organi izdajo dovoljenja za izvedbo javnih prireditev pogojujejo z ustrezno varnostjo na prizorišču. Med pogoji za zagotavljanje varnosti je tudi primerna zaščitna varnostna ograja, s katero organizatorji prireditev zaščitijo in ogradijo prireditveni prostor. Zaščitna varnostna ograja se postavi okrog odrov in pri vhodu na prizorišče, nepogrešljiva je tudi pri usmerjanju obiskovalcev. Zaščitna varnostna ograja pogosto služi tudi kot oglasna površina za transparente, plakate in druge oglasne vsebine. Zaščitna varnostna ograja je nepogrešljiva tudi na gradbiščih, kjer morajo gradbinci med drugim upoštevati varnost in zdravje pri delu ter temu primerno ograditi in zaščititi odprta gradbišča.

Najem zaščitne varnostne ograje

Organizatorji prireditev in gradbinci so najbolj enostavno in najbolj učinkovito rešitev našli v najemu zaščitne varnostne ograje. Potrebno se je le povezati z zanesljivim ponudnikom zaščitne varnostne ograje, ki poskrbi za transport, postavitev in vzdrževanje. V ADCO & DIXI zaščitno varnostno ograjo dostavimo in postavimo hitro in zanesljivo. Poleg zaščitne varnostne ograje imamo v ponudbi tudi prenosne WC kabine, sanitarne kontejnerje in druge sanitarne enote. Pri enem zanesljivem ponudniku si zagotovite tako zaščitno varnostno ograjo kot tudi sanitarno opremljenost s prenosnimi WC kabinami, kar sta pomembna pogoja za začetek prireditev in za odprtje gradbišča.

Med zaščitnimi varnostnimi ograjami imamo v ponudbi mrežasto visoko zaščitno varnostno ograjo in nizko usmerjevalno zaščitno varnostno ograjo. Montažno zaščitno varnostno ograjo je mogoče sestaviti v poljubno dolžino, njena prednost je funkcionalnost in hitra sestava.

Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja

Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja je primerna predvsem za ograditev gradbišč, velikih površin na prostem, posestev, ograditev prireditvenih prostorov. Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja stoji na posebnih priloženih postavkih, zato ni potrebno prilagajati terena in ni dodatnega dela s postavitvijo. En element je dolg 3 metre in pol ter visok 2 metra.

Varnostna zaščitna ograja
Visoka zaščitna varnostna ograja – dolžina elementa 3 metre in pol ter višina 2 metra

Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja za prireditve

Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja je primerna za razne prireditve, kjer je potrebno poskrbeti za varnost obiskovalcev, ograditev prireditvenega prostora okrog odrov in pri vhodu ter za usmerjanje obiskovalcev.

Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja je nameščena na fiksne podstavke, je fleksibilna in enostavna za postavitev. Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja je enostavna za spajanje, postavi se ena zraven druge. Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja je hkrati tudi dovolj močne, da odlično služi svojemu namenu.

Nizka usmerjevalna ograja
Nizka usmerjevalna varnostna zaščitna ograja – dolžina elementa 2 metra in pol ter višina 1 meter