Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Prenosna WC kabina za prireditve in gradbišča

21.9.2009

Prenosna WC kabina je enostaven in učinkovit način reševanja sanitarnih potreb

Prenosna WC kabina je postala stalen spremljevalec prireditev in gradbišč, saj se je izkazala kot najbolj enostaven in stroškovno učinkovit način reševanja sanitarnih potreb. Prenosna WC kabina je tudi okolju prijazna rešitev, saj za servis in vzdrževanje zadostujejo okolju prijazna sredstva, z odpadno vodo iz prenosne WC kabine ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave.

Najem prenosne WC kabine poiščite pri zanesljivem ponudniku

V praksi se je izkazalo, da je za stranko, tudi če gre za daljše obdobje, najprijaznejša in najugodnejša rešitev najem prenosnih WC kabin. Najem prenosnih WC kabin vas reši skrbi in stroškov, ki jih zahtevajo hitra dostava na drugo lokacijo, čiščenje in servisiranje ter odlaganje fekalij. Potrebujete le zanesljivega ponudnika prenosnih WC kabin, ki poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis. Prav takšnega ponudnika si boste zagotovili z najemom DIXI prenosne WC kabine. Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Bodisi postavljate še tako zahtevne logistične in organizacijske zahteve, jim lahko zadostimo, saj se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema prenosnih WC kabin.

DIXI prenosna WC kabina za gradbišča

DIXI prenosno WC kabino za gradbišča postavimo na ravno dostopno podlago, priključek za kanalizacijo in vodo ni potreben. WC kabina se za gradbišča ponavadi najame za daljše obdobje. Najem WC kabine vključuje transport in vzdrževanje, kontrolo WC kabine enkrat tedensko, ko WC kabino očistimo, naredimo dezinfekcijo, WC kabino oskrbimo s toaletnim papirjem, posodo za fekalije oskrbimo z biološkim ekstraktom in fekalije odpeljemo na komunalno deponijo. V najem WC kabine je vključeno tudi zavarovanje za poškodbe

Za gradbišča je na voljo DIXI Standard in DIXI Box WC kabina. Z najemom Dixi Standard WC kabine boste pridobili osnovno opremo, Dixi Box WC kabina pa je izdelana po ameriških standardih, kar pri manjših dimenzijah zagotavlja optimalno funkcionalnost in izkoriščenost prostora.

DIXI Standard

WC kabina Dixi Standard je namenjena uporabi na raznih prireditvah in gradbiščih, saj je vsestranska, robustna, trpežna in enostavna za prenašanje. Vsebuje osnovno opremo. Na voljo tudi različica z izmenljivim rezervoarjem (npr. za smučišča, ozko prehodne ulice), lahko pa je opremljena tudi z umivalnikom za roke.


Dimenzije: 121 cm x 111 cm x 223 cm
Teža: 80 kg

DIXI prenosna WC kabina za prireditve

Prenosna WC kabina se za prireditve ponavadi najame za krajše obdobje. Potrebam prireditev ustrezajo DIXI Standard, DIXI Fresh ali DIXI VIP prenosna WC kabina. DIXI Standard prenosna WC kabina bo zadostila potrebam vseh vrst prireditev, saj je tako funkcionalna, da jo lahko dostavimo tudi na težje dostopne prireditve. DIXI Standard WC kabino lahko dodatno opremimo tudi z umivalnikom.

Z najemom DIXI Fresh prenosne WC kabine si boste zagotovili prijeten, prostoren in svetel prostor, poleg osnovne opreme ima DIXI Fresh prenosna WC kabina tudi ogledalo in nekaj odlagalne površine. Zahtevne goste pa bo na prireditvi zadovoljila le DIXI VIP prenosna WC kabina, ki ima poleg osnovne opreme, ogledala in odlagalne površine tudi umivalnik za tekočo vodo, milnik in podajalec paprija.

Na prireditvah je potrebno omogočiti dostop do stranišča tudi osebam s posebnimi potrebami. V ta namen je na voljo DIXI INVALID prenosna WC kabina, ki omogoča dostop z invalidskim vozičkom. DIXI INVALID prenosna WC kabina je dovolj prostorna in ima vgrajena stranska držala.

DIXI Fresh VIP DIXI Fresh VIP

Dixi Fresh Vip je namenjen vsem vrstam prireditev, prav tako tudi prireditvam z bolj zahtevnimi gosti. Poleg osnovne opreme, kljuke za žerjav in ogledala vključuje še dodatno opremo: umivalnik s tekočo vodo, milnik, podajalec papirja.

Dimenzije: 123 cm x 123 cm x 230 cm
Teža: 118 kg