Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Prenosni kemični WC je okolju najprijaznejša rešitev

28.9.2009

Najem prenosnega kemičnega WC za prireditve in gradbišča

Skorajda si več ne predstavljamo javnih prireditev in gradbišč, kjer ni prenosnega kemičnega WC. Kemični WC je okolju najprijaznejša rešitev, za organizatorje prireditev in za gradbenike pa tudi najenostavnejša in najcenejša. Tudi uradni organi izdajo dovoljenja za izvedbo javnih prireditev pogojujejo z ustrezno sanitarno opremljenostjo. Stranišča na prizoriščih javnih prireditev namreč pogosto ne zadostujejo za večjo množico ljudi, zato je postavitev kemičnega WC nujnost.

Stroškovno najbolj učinkovita rešitev je najem prenosnega kemičnega WC

V praksi se je izkazalo, da se organizatorjem prireditev in gradbenikom, četudi gre za daljše obdobje, nakup lastnega kemičnega WC ne splača, ampak je stroškovno najbolj učinkovita rešitev najem kemičnega WC. Najem kemičnega WC vas reši skrbi in stroškov, ki jih zahtevajo hitra dostava na drugo lokacijo, čiščenje in servisiranje ter odlaganje fekalij. Potrebujete le zanesljivega ponudnika kemičnega WC, ki poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis.

Zanesljivega ponudnika kemičnega WC si boste pridobili z najemom DIXI kemičnega WC

Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Bodisi postavljate še tako zahtevne logistične in organizacijske zahteve, jim lahko zadostimo, saj se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema kemičnega WC. Za servis in vzdrževanje kemičnega WC uporabljamo okolju prijazna kemična sredstva, z odpadno vodo iz kemičnega WC ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave. Kemični WC je tudi dobil svoje ime po značilnosti, ki tovrstno stranišče najbolj opredeljuje, to so okolju prijazna kemična sredstva, ki se uporabljajo za razgradnjo fekalij v rezervarju.

Prenosni kemični WC je prilagojen tudi okoliščinam in posebnim potrebam uporabnikov

DIXI INVALID prenosna WC kabina je kemični WC, ki omogoča dostop z invalidskim vozičkom. Kemični WC za invalide je dovolj prostorna WC kabina, ki ima vgrajena stranska držala. Zahtevne goste pa bo zadovoljila le DIXI VIP prenosna WC kabina, to je kemični WC, ki ima poleg osnovne opreme, ogledala in odlagalne površine tudi umivalnik za tekočo vodo, milnik in podajalec papirja.

Celotno ponudbo DIXI prenosnega kemičnega WC si oglejte tu.

V vsakem trenutku nudimo odlični servis kemičnega WC in vzdržujemo brezhibno higieno. V skrbi za zadovoljstvo naših odjemalcev stalno spremljamo sodobne trende uporabe kemičnega WC in prilagajamo ponudbo.