Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Kabine za gradbišča

DIXI prenosne toaletne WC kabine se postavijo na ravno dostopno podlago, ne potrebujejo priključka na kanalizacijo in vodo, ker imajo vse kabine vgrajene rezervoarje za zbiranje greznice, ki se po potrebi praznijo z našimi servisnimi vozili. Nameščeno imajo prosojno streho, tako da je zagotovljena svetloba tudi brez dodatne razsvetljave.

Najem prenosne WC kabine DIXI za gradbišča (daljše časovno obdobje) vključuje:

najem WC kabine;
transport, postavitev/dostava in odstranitev/odvoz WC kabine;
vzdrževanje: enkrat tedenska kontrola s črpanjem in čiščenjem,
dezinfekcijo, oskrbo s toaletnim papirjem, oskrbo greznične posode z biološkim ekstraktom, odvozom fekalij na komunalno deponijo;
zavarovanje za eventualne poškodbe.

Za večjo sliko kabine ali sliko notranjosti kliknite na model.


DIXI Standard

WC kabina Dixi Standard je namenjena uporabi na raznih prireditvah in gradbiščih, saj je vsestranska, robustna, trpežna in enostavna za prenašanje. Vsebuje osnovno opremo. Na voljo tudi različica z izmenljivim rezervoarjem (npr. za smučišča, ozko prehodne ulice), lahko pa je opremljena tudi z umivalnikom za roke.


Dimenzije: 121 cm x 111 cm x 223 cm
Teža: 80 kg

 

DIXI Box

WC kabina Dixi Box je narejena po ameriških standardih, kar zagotavlja funkcionalnost in optimalno izkoriščanje prostora pri manjših dimenzijah. Namenjena je predvsem uporabi na gradbiščih, saj je robustna in trpežna.


Dimenzije: 105 cm x 105 cm x 240 cm
Teža: 100 kg

 

DIXI Umivalnica
Dixi umivalnica je posebej prirejena kabina, ki je namenjena osebni higieni uporabnikov, tako gradbenih delavcev kot tudi obiskovalcev na raznih prireditvah. Opremljena je z dvema velikima umivalnima koritoma in šestimi umivalnimi mesti – pipe. Na voljo tudi z nameščenim podajalcem papirnatih brisač in z milnikom.

Dimenzije: 195 x 195 x 230 cm
Teža: 180 kg


Naročnik zagotovi:
  • priključitev na vodovod in kanalizacijo ter ogrevanje v zimskem času,
  • ravno podlago za postavitev.