Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Z najemom kemičnega WC boste najbolj učinkovito poskrbeli za sanitarne potrebe

7.12.2009

Brez kemičnega WC ni urejene javne prireditve ali gradbišča

Organizatorji javnih prireditev morajo poskrbeti za sanitarne potrebe, drugače ne dobijo dovoljenja za začetek prireditve. Prav tako morajo tudi gradbinci zagotoviti sanitarno opremljenost, da zadostijo zahtevam po varnosti in zdravju pri delu. Za organizatorje prireditev in za gradbenike je najenostavnejša in najcenejša rešitev, da najamejo kemični WC.

Najem kemičnega WC se najbolj izplača

Četudi gre za daljše obdobje, se organizatorjem prireditev in gradbenikom nakup lastnega kemičnega WC ne izplača. Še vedno je stroškovno najbolj učinkovita rešitev najem kemičnega WC. Kemični WC je mogoče najeti priložnostno za prireditve, tudi če gre samo za en dan, ali pa dolgoročno, na primer za eno sezono ali tudi več let

Z najemom kemičnega WC nekomu drugemu prepustite opravila, kot so hitra dostava na drugo lokacijo, čiščenje in servisiranje ter odlaganje fekalij. Potrebujete le zanesljivega ponudnika kemičnega WC, ki poskrbi za transport, strokovno vzdrževanje in servis.

Najemite DIXI kemični WC

Dostavljamo hitro, zanesljivo in čisto. Zadostimo še tako zahtevnim logističnim in organizacijskim zahtevam. Večje število naših servisnih postaj za prenosni kemični WC omogoča hitro in zanesljivo dostavo na vse lokacije osrednje Slovenije, Štajerske, Dolenjske, Koroške, Gorenjske, Pomurske in Primorja.

Ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami na področju najema kemičnega WC. Razpolagamo z internacionalnim »know how«, saj smo del družbe ADCO Group, ki velja danes za največjega dobavitelja prenosnega kemičnega WC na svetu.

DIXI kemični WC je okolju prijazen

Za servis in vzdrževanje kemičnega WC uporabljamo okolju prijazna kemična sredstva, z odpadno vodo iz kemičnega WC ravna strokovno usposobljeno osebje, ki poskrbi tudi za kontrolirano odlaganje in odvoz izključno v čistilne naprave. Kemični WC je tudi dobil svoje ime po značilnosti, ki tovrstno stranišče najbolj opredeljuje, to so okolju prijazna kemična sredstva, ki se uporabljajo za razgradnjo fekalij v rezervarju.

O ekološki in zdravstveno higienski ustreznosti DIXI prenosnega kemičnega WC priča tudi pozitivno strokovno mnenje št. 310-522-007/0, izdano na Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije. Za Dixi prenosni kemični WC imamo tudi Certifikat ISO 9001:2000 – ADCO Umweltdienste Holding GmbH.

DIXI kemični WC je prilagojen tudi okoliščinam in posebnim potrebam uporabnikov

DIXI INVALID prenosna WC kabina je kemični WC, ki omogoča dostop z invalidskim vozičkom. Kemični WC za invalide je dovolj prostorna WC kabina, ki ima vgrajena stranska držala. Zahtevne goste pa bo zadovoljila le DIXI VIP prenosna WC kabina, to je kemični WC, ki ima poleg osnovne opreme, ogledala in odlagalne površine tudi umivalnik za tekočo vodo, milnik in podajalec papirja.

Celotno ponudbo DIXI prenosnega kemičnega WC si oglejte tu.

V vsakem trenutku nudimo odlični servis kemičnega WC in vzdržujemo brezhibno higieno. V skrbi za zadovoljstvo naših odjemalcev stalno spremljamo sodobne trende uporabe kemičnega WC in prilagajamo ponudbo.