Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Prednosti

Velike zmogljivosti

Ergonomsko oblikovane DIXI prenosne toaletne WC kabine so enostavne za uporabo in čiščenje ter zelo vzdržljive. Na razpolago je neomejeno število kabin, veliko število dostavno servisnih avtomobilov pa omogoča hitro in zanesljivo dostavo in servis na želeno lokacijo.

Internacionalni "know-how"

Družba ADCO Group je bila ustanovljena že leta 1973 in velja danes za največjega dobavitelja WC kabin na svetu, tudi z lastno proizvodnjo le-teh. Deluje v več kot tridesetih državah od Evrope do ZDA in Azije.

Dolgoročni in kratkoročni najem

Kabine lahko najamete priložnostno (za razne prireditve), tudi samo za en dan ali pa na dolgi rok – sezono, tudi po več let.

Strokovni servis

Strokovno usposobljen kader zagotavlja kvalitetno storitev in brezhibne servise na terenu, z kontroliranim odvozom fekalij na čistilne naprave.

Zavarovanje

Vse DIXI prenosne toaletne WC kabine so zavarovane proti uničenju, poškodbam in krajam.

Okolju prijazna odstranitev odplak

Odpadne vode se kontrolirano odlagajo izključno v čistilne naprave, za razgradnjo pa se uporablja izključno okolju prijazna greznična tekočina.

Varovanje okolja

Odpadne vode in fekalije ne obremenjujejo okolja in podtalnice - biološko razgradljiva, greznična tekočina izpolnjuje vse stroge okoljske zahteve.

Posebne izvedbe kabine

Dodatno nudimo tudi posebej prirejene kabine za potrebe invalidnih oseb (dovolj prostorne in lažje dostopne), toaletne WC kabine z vgrajenim umivalnikom, plastične umivalnice za osebno higieno uporabnikov, tuš kabine, pisoarje…


Prednosti