Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Varnostna ograja za prireditve in gradbišča

30.11.2009

Najem zaščitne varnostne ograje

Med pogoji za zagotavljanje varnosti na javnih prireditvah je tudi primerna varnostna ograja, s katero organizatorji prireditev zaščitijo in ogradijo prireditveni prostor. Varnostna ograja usmerja obiskovalce, nepogrešljiva je tudi okrog odrov in pri vhodu na prizorišče. Oglaševalci tudi pogosto izkoristijo varnostno ograjo za transparente, plakate in druge oglasne vsebine. Varnostno ograjo uporabljajo tudi gradbinci za ograditev in zaščitito odprtega gradbišča.

Varnostno ograjo najemite pri zanesljivem ponudniku

Najbolj se izplača najem varnostne ograje pri zanesljivem ponudniku, ki poskrbi za transport, postavitev in vzdrževanje. V ADCO & DIXI varnostno ograjo dostavimo in postavimo hitro in zanesljivo. Ne le varnostne ograje, nudimo tudi najem prenosnih WC kabin, sanitarnih kontejnerjev in drugih sanitarnih enot. Organizatorji prireditev in gradbinci si pri enem zanesljivem ponudniku zagotovijo osnovne pogoje za varnost in zdravje - varnostno ograjo in sanitarno opremljenost s prenosnimi WC kabinami.

Med varnostnimi ograjami je možno najeti visoko mrežasto varnostno ograjo in nizko usmerjevalno varnostno ograjo. Montažno varnostno ograjo sestavimo v poljubno dolžino, njena prednost je funkcionalnost in hitra sestava.

Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja

Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja ogradi gradbišča, velike površine na prostem, posestva in prireditvene prostore. Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja je postavljena na priloženih postavkih, zato prilagoditve na teren niso potrebne in ni dodatnega dela s postavitvijo. En element mrežaste visoke varnostne ograje je dolg 3 metre in pol ter visok 2 metra.

Varnostna zaščitna ograja
Visoka zaščitna varnostna ograja – dolžina elementa 3 metre in pol ter višina 2 metra

Nizka usmerjevalna varnostna ograja

Nizka usmerjevalna varnostna ograja ograjuje prireditveni prostor okrog odrov in pri vhodu ter usmerja obiskovalce.

Nizka usmerjevalna ograja
Nizka usmerjevalna varnostna ograja – dolžina elementa 2 metra in pol ter višina 1 meter