Kazalo  |  Naslovna stran                     
DIXI - Sanitarije za prosti čas, delo in šport
 

Varnostno ograjo najemite pri zanesljivem ponudniku

14.12.2009

Varnostna ograja je nepogrešljiva za organizatorje prireditev in gradbince

Organizatorji prireditev morajo poskrbeti za varnost obiskovalcev, drugače od uradnih organov tudi ne pridobijo dovoljenja za izvedbo javne prireditve. S pomočjo varnostne ograje organizatorji prireditev zaščitijo in ogradijo prireditveni prostor. Varnostna ograja na prireditvi je nepogrešljiva okrog odrov, pri vhodu na prizorišče in pri usmerjanju obiskovalcev. Oglaševalci pogosto izkoristijo varnostno ograjo tudi za transparente, plakate in druge oglasne vsebine. Varnostno ograjo potrebujejo tudi gradbinci za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu. Gradbinci s pomočjo varnostne ograje ogradijo in zaščitijo odprta gradbišča.

Varnostno ograjo najemite pri zanesljivem ponudniku!

Za organizatorje prireditev in za gradbince je najbolj enostavno in najbolj učinkovito, da najamejo varnostno ograjo, tudi če gre za daljše obdobje. Zanesljivi ponudnik varnostne ograje namesto njih poskrbi za transport, postavitev in vzdrževanje. V ADCO & DIXI zaščitno varnostno ograjo dostavimo in postavimo hitro in zanesljivo. Organizatorjem prireditev in gradbincem poleg varnostne ograje nudimo tudi prenosne WC kabine, sanitarne kontejnerje in druge sanitarne enote. Nudimo tako varnostno ograjo kot tudi sanitarno opremljenost s prenosnimi WC kabinami, kar sta pomembna pogoja za začetek prireditev in za odprtje gradbišča.

Med varnostnimi ograjami imamo v ponudbi mrežasto visoko varnostno ograjo in nizko usmerjevalno varnostno ograjo. Montažno varnostno ograjo na prireditvi ali na gradbišču sestavimo v poljubno dolžino.

Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja

Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja je primerna predvsem za ograditev gradbišč, velikih površin na prostem, posestev in ograditev prireditvenih prostorov. Mrežasta visoka zaščitna varnostna ograja stoji na posebnih priloženih postavkih, zato prilagoditev terena ni potrebna in tudi ni dodatnega dela s postavitvijo. En element varnostne ograje je dolg 3 metre in pol ter visok 2 metra.

Varnostna zaščitna ograja
Visoka zaščitna varnostna ograja

Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja

Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja je primerna za razne prireditve, kjer je potrebno poskrbeti za varnost obiskovalcev, ograditev prireditvenega prostora okrog odrov in pri vhodu ter za usmerjanje obiskovalcev.

Nizka usmerjevalna zaščitna varnostna ograja je nameščena na fiksne podstavke, je fleksibilna in enostavna za postavitev, enostavna za spajanje in hkrati tudi dovolj močna, da odlično služi svojemu namenu.

Nizka usmerjevalna ograja
Nizka usmerjevalna varnostna zaščitna ograja